Horsens Vine Gourvin Smiley Gourvin Facebook

Harlequin Veneto IGT 2006

Zýme
750 ml. - KR. 2,220.00
Harlequin Veneto IGT 2006

Druetyper

Minimum 15 forskellige druetyper, fx. Corvina, Corvinone, Rondinella, Croatina, Sangiovese, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot og et par grønne som Sauvignon Blancs og Garganega.                                                 

Vinifikation

Druerne lægges til tørre på samme måde som Amarone, men kun i 5-40 dage afhængig af druesorten.. Der bruges ingen hjælpemidler kun naturlig tørring. Druerne presses og macereringen og gæringen sker i cementtanke uden tilsætning af kulturgær i ca. 15-20 dage. For at gæringsprocessen skal forløbe som planlagt bruger Celestino Gaspari kun sin indsigt, sit syn og sine smagsløg. Herefter klares vinen i ca. 10 dage før den kommes på 225 l. barriquefade - her ligger den i mindst 2½ år. Til slut ligger Harlequin 6 måneder på flaske, inden den frigives til salg.                         

Farve

Rig rubinrød. Den afslører purpur noter

Bouquet

Vinens bouquet er et flor af frugt, orientalske krydderier, blomster og chokolade. Alle disse toner opstår - forsvinder -  og vender tilbage igen

Smag

Smagsnuancerne læner sig op af bouqueten, og man begejstres af alle de ingredienser der er at finde i Harlequin - tilført elegance  og længde. Harlequin er forførende smuk!

Alkoholprocent

15,00%

Lagringspotentiale

25-35 år.

Serveringsforslag

Harlequin er til det udsøgte måltid! Det bedste stykke rødt kød - kalvekød, vildt, lam og modne oste.

Thrane.nu