Horsens Vine Gourvin Smiley Gourvin Facebook

Winemakers Dinner

Dato

Torsdag d. 31. oktober, kl. 18.30

Sted

MØHR Steakhouse, Thonbogade 18, 8700 Horsens

 

Vi modtager kort, MobilePay eller kontanter!

Møhr Steakhouse og Gourvin inviterer til "Winemakers Dinner",
Torsdag d. 31. oktober,kl. 18.30. Thonbogade 18, 8700 Horsens
Vinproducenterne Anna Paola de´ Besi og Andrea Bonomini fra det anerkendte vinhus: "Punto Zero" i Lonigo i Valpolicella, kommer igen til Danmark. En fantastisk aften venter på Møhr Steakhouse, hvor der er mulighed for at komme til at smage alle vinene fra Punto Zero samt et par ”ekstranumre” fra det fantastiske vinhus Zymé.
Menuen som er kreeret af chefkok, Bryan Franscisco er nøje afstemt med vinene af vintjener Tanja van Willigen.

 

Menu og vine:
Velkomst:
Zymé: Metodo Classico 2013, Vino Spumante de Qualità Brut

 

Første servering:
Græskarsuppe –
Butternut Squash -
Urteolie
Transparenza IGP 2017 (Pinot Blanc 100%)

 

Anden servering:
Stegt torsk – Grillet kål –
Brunet Smør
Idea IGP 2016 (Cabernet Sauvignon 100%)
Vino Solo:
Dimezzo 2015 IGP (Cabernet Sauvignon 50%, Cabernet Franc 20%, 30% Merlot)

 

Tredje servering:
Okseterrine – Sennepskorn – Pebberrod – Tyttebær - Frissé.
Tai Rosso IGP 2016 (Tai Rosso 100%)
Carmenere IGP 2016 (Carmenere 100%)

 

Fjerde servering:
Krondyr – Confiterede Svampe – Brombær –
Sauce Chasseur
Punto IGP 2013 ((Merlot 100%)
Virgola IGP 2013 (Syrah 100%)

 

Femte servering:
Tiramisu – Krokant - Kakkao
Zymé:Transaltri 2015, Vino Bianco IGP -
(Trebbiano Toscano 70%, Garganega 30%)
Avec: Zymé: Grappa di Amarone Riserva “La Mattonara”

 

Pris for denne fantastiske aften er 700,-kr. Kun 42 deltagere.
Først til Mølle-princippet!

 

Tilmelding til Gourvin på mobil: 20 66 72 12 eller e-mail: info@gourvin.dk eller direkte på Møhr, Tlf: 76 25 03 01
Sidste tilmelding: mandag, d. 28. oktober.

 

Efter smagningen vil gæsterne kunne købe vine til en favorabel smagepris.

 

Vi glæder os til at se jer!
Bryan Francisco, Tanja van Willigen og Claus Hjelt
Møhr Steakhouse & Gourvin

Thrane.nu